آرشیو های وبلاگ
موضوعات وبلاگ
آخرین مطالب ارسالی
پیوند های روزانه
امکانات
آرشیو های وبلاگ
موضوعات وبلاگ
آخرین مطالب ارسالی
پیوند های روزانه
امکانات
در میان دوستان آنلاین و آفلاین خود قطعا کسانی را دارید که بیش از حد کنجکاو هستند و سعی میکنند دریابند که چه زمان، چه کسی در شرف تغییر وضعیت، آشنایی، نامزدی و ازدواج است.اما جالب است بدانید که خود فیسبوک هم توانایی درک این هم را دارد و برای این کار اصلا نیازی به رصد کردن پیامهای شما ندارد، این کار هیچ ربطی هم به غیبگویی ندارد!
فیسبوک برای این کار به شیوهای نوین، نبض کاربران خود را به دست میگیرد و از تغییر ضربانهای قلب آنها، رازها پنهان را آشکار میکند!
قضیه از این قرار است که دیروز فیسبوک، پست جالبی منتشر کرده است، در این پست دانشمندان عضو گروه اطلاعات یا دیتای این سایت ادعا کردهاند که به لحاظ آماری، شواهدی آشکارکننده شکلگیری و شروع روابط کاربران را یافتهاند.
در این مقاله کارلوس دیوک نوشته است که در هنگام شروع آشنایی، پستهای کاربران افزایش مییابد و بعد از رسمی شدن رابطه، پستهای زوجها در «وال»هایشان کاهش مییابد، شاید به خاطر اینکه زوجها ترجیح میدهند به جای آنلاین بودن، وقت بیشتری را با هم صرف کنند.
در این تحقیق، گروه پژوهشی فیسبوک، ۱۰۰ روز قبل از شروع رابطه زوجها، متوجه شدند که میزان پستهای دو کاربر در «وال»هایشان با آهنگی آهسته اما پیوسته، افزایش مییابد. تا اینکه به میزان بیشینه ۱٫۶۷ پست در حدود ۱۲ روز قبل از اعلام رسمی زوجها برسد، بعد از شکلگیری رابطه هم میزان پستها به ۱٫۵۳ کاهش مییاد.
در این نمودار، همین مسئله را مشاهده میکنید:
فیسبوک حتی شرایط روحی زوجها را هم از لحاظ احساسات روحی مثبت، زیر نظر دارد:
فیسبوک برای پیشگیری از مخدوش شدن اطلاعات، تنها اطلاعات مربوط به زوجهای انگلیسیزبان را که سالگرد ازدواج و آشناییشان بین آوریل ۲۰۱۰ تا اکتبر ۲۰۱۳ بوده است، در نظر گرفته است.
خبر به نظر بدیهی و شاید پوستهای به نظر برسد، اما در بطن خود حاکی از وجود انگیزهای در فیسبوک برای فهم احساسات و شرایط روحی و نیازهای کاربران دارد.
در ابعاد کوچک، اطلاع از روابط یک کاربربه نظرمان به اهمیت میاید، اما در نظر بگیرید که فیسبوک بتواند مثلا آگهیهای متناسب چندصدهزار کاربر را که در شرف ازدواج هستند به مؤسسههای خرید آنلاین هدیه یا ازدواج بفروشد! یا حتی در صورت خراب شدن یک ازدواج، اطلاعات را در اختیار مؤسسههای حقوقی قرار بدهد!
اما فیسبوک نمودارهای جالب دیگری دارد، مثلا در اینجا تفاوت سنی بین زوجها را در کشورهای مختلف دنیا میبینید و مثلا میبینید که در مصر، تفاوت سنی بین زوجها بیشتر از استرالیا و آمریکاست.
این هم نموار، تغییر وضعیت، با گذشت زمان که نشان میدهد بعد از دو سال، خیلی از زوجها از هم جدا میشوند:
نظرات شما عزیزان: